Get Oxygen

Forums

Home Forums Bug Reports Development Pending Multiple galleries on same page - 1st lightbox breaks links

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Mariano Aran 5 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #60048

    Mariano Aran
    Participant

    Adding more than one gallery on the same page, with all settings as default. After exiting Lightbox from 1st gallery, all links in page stop working.

    Confirmed in oxygen's sandbox (http://weary-crane.w6.wpsandbox.pro/test-page/)

    1) Create 2 galleries on empty page and add images to both - Leave every other setting as default

    2) added a button with a link and hover state anywhere on the page for testing purposes

    3) Then on live page click on images in 2nd gallery - Exit lightbox --> Button works fine

    4) On live page click on images in 1st gallery - Exit lightbox --> Button doesn't work anymore. Galleries are not clickable anymore.

    ----
    Extra info: In my website, after exiting 1st gallery - main website menu doesn't work either.

    What's the best way to report this?

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Soflyy is proud to offer you Oxygen, our vision for what visual website design can be. We love it, and we think you will too.
More About Us

Stay up to date with Oxygen

© Soflyy 2019
Designed with Oxygen.
LegalTrademark Policy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram